Butikssäljare Eskilstuna

Välkommen till Gräscenter – vi gör Ditt hem grönare!

Gräscenter AB tillverkar och säljer färdiga gräsmattor, färdigt sedum samt tillhörande produkter. Gräsmattor finns endast för försäljning på sommarhalvåret, vintertid arbetar vi med administration och ekonomi.

Som medarbetare hos Gräscenter är du alltid vårt ansikte utåt, därför är det viktigt för oss att du trivs och tycker om kunder. Varje möte med en kund påverkar vår gemensamma framtid. Vi söker dig som älskar att ge service och drivs av att sälja rätt produkt till rätt person.

Genom årstiderna har vi alla olika arbetsuppgifter och vi planerar vårt arbete efter kundernas önskemål.

 

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare/medarbetare kommer du under sommarhalvåret fokusera mot sälj och vinterhalvåret fokusera mot administration och ekonomi. Du får en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter.

OBS! Vi arbetar inte med uppsökande försäljning utan kunderna ringer till oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter inom försäljning:

Ordermottagning via telefon, mail och över disk

Uppdatering av hemsida

Uppdatering av e-butik

Sociala medier

Beställa varor

Kundfakturering

Inköp av kontorsmaterial

Kassaavstämning

Öppna och stänga butiken enligt schema, vilket innebär att du vissa dagar börjar kl 7 och andra stänger kl 18.30. Även lördagar kan förekomma.

 

Om Dig

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som har en gymnasieexamen med administrativ/ekonomisk/försäljning inriktning, eller liknande.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift och pratar flytande svenska, samt kan förstå engelska.

I denna tjänst kommer du att svara på mail från kunder vilket innebär att vi lägger stor vikt på att du skriftligen kan uttrycka dig välformulerat på svenska och har god datavana. Du kommer även att ge mycket rådgivning och försäljning över telefon.

Vi har flera kontor som vi hjälper vid ev sjukdom, och du behöver därför kunna resa till både Stockholm och Uppsala över dagen vid behov.

 

Dina egenskaper

För att lyckas behöver du ha en hög känsla för service, och vara självgående. Du är flexibel och prestigelös i ditt sätt och vågar utföra arbetsuppgifter utanför din ordinarie arbetsroll, eftersom vi är litet företag där alla hjälper alla. Det innebär att även säljare vid större orderingångar hjälper till med att lasta kunders fordon och rulla gräsmattor.

Som person trivs du i en roll där arbetsuppgifterna växlar och tidvis har vi ett högt tempo. Vi söker medarbetare med rätt attityd och som delar våra värderingar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrig information om tjänsten/tjänsterna:

Vi söker ett vikariat, minimum 6 månader, för en föräldraledig från “snarast”. Vi arbetar mer på sommaren och mindre på vintern.

Egen bil och körkort är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Det är ett plus om du har kunskap inom trädgård eller bygg samt lastmaskinsutbildning. Alla våra medarbetare måste ha körkort för lastmaskin eller genom utbildning på plats för detta.

Vid ordermottagning arbetar vi i Outlook, Excel och Fortnox. Erfarenheter av dessa program är ett plus.

Tjänsten tillsätts löpande.

Vill du veta mer? Kontakta
Johan Karlsson
Butiksansvarig
016-70700
Annie Rosén
Försäljningsansvarig
016-70700
Lisa Lövenros
Personalansvarig
016-70700
Ansök via mail till jobb@grascenter.se och märk ansökan “Sälj Eskilstuna”.