Kontakta Oss FÖr Rådgivning och PRISFÖRFRÅGAN
Eskilstuna 016 – 70 700
Stockholm 08 – 531 707 25
Uppsala 018 – 26 26 46
Västerås 021 - 80 33 00

  Lastbilschaufför sökes

   

  Gräscenter AB producerar och säljer färdiga gräsmattor på små och stora rullar. Våra odlingar ligger i Eskilstuna, där även huvudkontoret finns. Vi är ett familjeföretag med ca 15 anställda och har funnits i drygt 40 år.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker en lastbilschaufför med CE-kort, giltigt YKB och truckkort. Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som som söker ett deltidsarbete.

  Du lastar själv upp ditt ekipage i Eskilstuna, oftast under eftermiddagarna, för att sedan lossa pallarna (med påhängstruck) hos våra kunder morgonen/dagen därpå. Vi levererar främst till orterna Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

  Eftersom färdig gräsmatta är en färskvara behöver du vara beredd på att starta din arbetsdag runt kl 5 på morgonen.

  Om Dig

  Du är förmodligen en morgonpigg person som tycker om att jobba mer på sommaren och mindre på vintern. Vi söker dig som är glad och trevlig då du kommer att samarbeta med stor del av företagets personal samt vara ansiktet utåt och möta många av våra kunder. Din personlighet är således mycket viktig för oss.

  Självklart pratar du flytande svenska och har tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Det är ett stort plus om du även har lastmaskinskörkort.

  Övrig information

  Ring gärna Niklas 0730-710110 om du är intresserad!

  Tjänsten tillsätts löpande och är en säsongsanställning.

  Alla våra medarbetare måste genomgå lastmaskinsutbildning.