Vill du jobba med oss? Traktorförare sökes!

 

Om jobbet

Gräscenter AB har funnits i drygt 40 år och producerar samt säljer färdiga gräsmattor på rulle. Vi är ett glatt gäng på ca 15 anställda och vi arbetar på våra odlingar i Eskilstuna med omnejd.

Till säsongen 2023 behöver vi utöka vårt team med ytterligare en traktorförare/lantbruksarbetare. Det är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning.

 

Arbetsuppgifter

Som traktorförare hos oss har du många olika arbetsuppgifter, ex köra pall med gräsrullar från åker till lastplats, klippa gräsmattor, lasta våra kunder med lastmaskin och såklart även vanligt förekommande lantbruksarbete. Vi erbjuder Dig en perfekt blandning av traktorkörning och kroppsarbete.

 

Om Dig

Du är en glad prick som tycker det är roligt att köra traktorer och maskiner samt är morgonpigg. Vi tror att du vill lära dig nya arbetsuppgifter och kanske även lära dig att köra vår skördemaskin?

Din personlighet är mycket viktig för oss eftersom du kommer att möta många av våra härliga kunder. Du får gärna vara social och tycka om att prata med människor.

Det är ett stort plus om du kan köra lastmaskin, svetsa och/eller reparera maskiner. Du får gärna ha vana från tidigare traktor- eller lantbrukstjänster.

B körkort och egen bil är ett krav. Vi välkomnar sökanden i alla åldrar. Tidvis kan arbetet innebära långa arbetsdagar. Du får inte vara allergisk mot pollen, gräs eller liknande för att kunna utföra detta arbete.

 

Ansökan

Vid frågor kontakta Niklas 0730-710110.

Tjänsten tillsätts löpande.

Ansökan skickas via e-post (jobb@grascenter.se) märkes “traktorförare”.